Home
Nieuws
Maine Coons
Castraten
Beer
Heyoka
Katiyana
Flame
Kater
Poezen
Neva Masquerade
Kittens
Links


 

Beer

 

Beer1

 

 

Beertje is geboren als Nayeli Ciqala,en is een zoon van Chhaya en Yirin,zijn officiele naam betekent Kleine Man in de Indiaanse taal.
Nooit is het de bedoeling geweest hem te houden, het noodlot besliste anders...


Beertje zijn broertje Ayasha was de lichtste van het nest en helaas na 10 dagen met de hand hem te hebben gevoed, om de 2 uur dag en nacht,heeft het kleine manneke het niet gehaald..wat een erg groot verdriet was.


Toen er iemand belde voor een zwarte Main Coon (kater of poes was niet belangrijk) legde ik de telefoon neer en mompelde tegen Beertje die onafscheidelijk van me was,als ze jou maar niet uitkiezen.
's Avonds toen Frans onze toenmalige homepage bijgewerkt had, zei hij dat ik maar eens op de site bij de kittens moest gaan kijken.

Zo gezegt zo gedaan, de pagina opende en ik las alles na wat er verandert was, enkele kittens hadden al nieuwe dienaren gevonden en vol interesse las ik wat er bij de fotoos stond,tot ik bij Beertje kwam....daar stond achter:

Blijft bij ons in de Cattery!!!


Iedereen die een sterke band met een dier heeft kan zich voorstellen dat ik vol emotie en dank Frans een vreselijk dikke knuffel gaf en direct Beer bij me nam en hem het goede neuws vertelde,waarop hij spontaan voor het eerst ging spinnen.

Beer2


Beer heeft de eigenschap dat als er een nieuw kitten bij ons in de cattery komt, om dat kitten onder zijn hoede te nemen.Maine Coon Cattery Nayeli  |  cattery_nayeli@yahoo.com